Schiphol - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jacqueline Smit Wim Prinse - WaarBenJij.nu Schiphol - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jacqueline Smit Wim Prinse - WaarBenJij.nu

Schiphol

Door: jacquelineENwim

Blijf op de hoogte en volg Jacqueline Smit

02 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Bijna de trein naar schiphol gemist. Nu zitten we veilig bij Gate C7 twee en een 1/2 uur te wachten. Eerst naar Parijs dan naar Osaka. We zagen al zoveel dat het nauwelijks met een pen te beschrijven valt.
Stress,gelatenheid, verveling, eindeloze rijen wachtende mensen, zittende wachters, slapende wachters, moeder met 2kinderen - met overdadige henna getooid - die naar Bergen, Noorwegen moet, andere moeder die een kaartje legt met haar zoontje. Natuurlijk ook Huilende Baby's. Ook veel over de intercom: Mr. Soandso please to Gate x, you are delaying your flight. Of: mind your step! Wim leest : van wijsheid tot schoonheid. Hier volgt een citaat: de kunst hoort bij een voorbije periode uit de geschiedenis - een stelling van Hegel. We vinden dat beiden een boute bewering. Wordt vervolgd.
(mijn hoest houdt aan).

• 02 Juli 2012 - 08:04

Rosanne:

Wat leuk om te volgen! Goede reis!