Kloosterrust - Reisverslag uit Obama, Japan van Jacqueline Smit Wim Prinse - WaarBenJij.nu Kloosterrust - Reisverslag uit Obama, Japan van Jacqueline Smit Wim Prinse - WaarBenJij.nu

Kloosterrust

Door: Jacqueline

Blijf op de hoogte en volg Jacqueline Smit

18 Juli 2012 | Japan, Obama

Links op de foto naast het altaar is mijn kamer! (8 tatami's) En een fraaie nis, futon en airco. Hossjinji, 5 minuten lopen van
Bukkokuji, beide aan de rand van het stadje met de naam van de Am. president. Het is de bedoeling dat we hier 4 dagen blijven.

• 18 Juli 2012 - 07:32

Niels:

Mooi zeg. Straalt inderdaad een weldadige rust uit. Die paraplu's zijn ook grappig, ze detoneren in het middeleeuwse decor.
    Hebben jullie ook iets gehad aan het weekje Japans leren?
    Die slagschepen van die optocht waren trouwens ook indrukwekkend. Jullie maken zo te zien heel goed gebruik van de tijd in Japan. Goed om nu even wat tot rust te komen. Succes met mediteren!
    Groeten

• 18 Juli 2012 - 07:55

Marielle:

Met veel plezier lees ik je reisverslag...prachtige reis en mooie foto's...geniet ervan!

• 19 Juli 2012 - 19:25

BOu:

mooi plekje zeg! Mooi ook die hoeden en die bedeloutfits. Bij mij staan nog een mooi paar handgemaakte japanse slippers op de verlanglijst. En deze outfits doen me daar weer aan denken. Erg mooi! Zij kunnen zulke mooie spullen maken. Zo mooi in balans.....
    Geniet en groet uit amsterdam